Over Tradealot


 

Tradealot is een merknaam van AFX Markets Ltd.. AFX Markets Ltd. is gereguleerd en staat onder toezicht van de Britse Financial Conduct Authority (FCA), FRN: 560872.  

 

Tradealot is een ander soort online broker. We hanteren als uitgangspunt dat online beleggen voor alle beleggers toegankelijk moeten zijn en gebaseerd moet zijn op eerlijke executie en transparante tarieven.    

 

Onze belofte is dan ook om u te helpen het meeste uit uw belegging te halen en wij ondersteunen die toewijding met een bekroond platform, eerlijk executie van uw orders en ongekend lage tarieven. We bedienen voornamelijk handelaren met een hoog volume vanwege onze concurrerende kostenstructuur, maar we streven ernaar om al onze klanten echte concurrerende voorwaarden te geven. Wij verzenden uw transacties zonder enige vorm van aanpassing direct naar onze belangrijkste liquiditeitsverschaffer voor onmiddellijke uitvoering van uw transacties via een STP-bedrijfsmodel (Straight Through Processing).  

 

Dit STP-bedrijfsmodel (Straight Through Processing) zorgt er bovendien voor dat er geen belangenconflict is met onze klantentransacties.  

 

Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.      

 

Telefoon: 0800 33 663 663

WhatsApp: 06 33 663 663

E-mail: info@tradealot.nl

Wilt u online hulp? Chat met een medewerker