Profiteren van de deskundigheid van beleggingsexperts? Beleg dan in Vermogensbeheer en maak gebruik van de kennis en expertise van Quantic Asset Management.


 

Tradealot biedt verschillende professionele portfolios aan via een samenwerking met Quantic Asset Management. Quantic maakt, net zoals Tradealot, deel uit van
de AFX Group.

 

Tradealot is onder meer bekend van:

 

 


 

 

1. De Quantic Arbitrage portfolio

 

"Stabiliteit en performance sinds 2013"

 

Over de strategie

Onze absolute vlaggenschipstrategie, de Quantic Arbitrage strategie, is een strategie die computers gebruikt die zijn geprogrammeerd om een gedefinieerde reeks instructies (een algoritme) te volgen voor het plaatsen van transacties met het doel om winst te genereren met een snelheid en frequentie die onmogelijk is voor een menselijke handelaar. De gedefinieerde regelsets zijn gebaseerd op timing, prijs, hoeveelheid of een wiskundig model.

 

Quantic past arbitrage toe in de praktijk om gebruik te maken van een prijsverschil tussen twee of meer financiele instrumenten. Een combinatie van overeenkomende transacties zal op de onbalans of prijsverschil inspelen, waarbij de winst het verschil is tussen de marktprijzen. Deze portfolio heeft als uniek kenmerk dat het transactievolume laag is en de duur van de transacties extreem kort zijn, hierdoor is de portfolio minimaal aan marktrisico blootgesteld.

 

Minimale investering is: € 250.000

 


Wilt u meer weten?

U kunt hier de Quantic Arbitrage brochure downloaden

pdf, 222,0 KB

Wilt u historische prestaties/rendementen van de portfolio zien?

U kunt meer essentiële informatie aanvragen zodat u de risico's, voordelen en uiteraard ook de historische prestaties ofwel rendementen van de portfolios kunt inzien. U kunt een gedetailleerde factsheet aanvragen door op de onderstaande button te klikken.

factsheet aanvragen

 


 

 

2. De Quantic Discretionary portfolio

 

"Professioneel vermogensbeheer voor iedereen"

 

Over de strategie

De Quantic Discretionary portfolio is de zogenaamde persoonlijke benadering. In tegenstelling tot de andere portfolio die we aanbieden, is dit geen vooraf gedefinieerde strategie maar een portfolio op maat. U investeert niet in een kant-en-klaar product maar in een portfolio die wij samen met u bepalen. Na een of meerdere gesprekken met u, zullen we gezamenlijk uw wensen en aanvaardbare risico's bepalen om uiteindelijk zoveel mogelijk een persoonlijke strategie te bieden.

 

Minimale investering is: € 10.000

 


Wilt u meer weten?

U kunt hier de Quantic Discretionary brochure downloaden

pdf, 222,0 KB

Wil u historische prestaties/rendementen van de portfolio zien?

U kunt meer essentiële informatie aanvragen zodat u de risico's, voordelen en uiteraard ook de historische prestaties ofwel rendementen van de portfolios kunt inzien. U kunt een gedetailleerde factsheet aanvragen door op de onderstaande button te klikken.

factsheet aanvragen

 


 

Waarom vermogensbeheer via Tradealot?

 


 

Vaste relatiemanagers

 

"ervaren en deskundig"


Niets is zo vervelend binnen een financiële instelling te moeten zoeken naar wie uw aanspreekpunt is en uit te zoeken met welke vragen u waar terecht kunt. Tradealot heeft ervoor gekozen aan elke cliënt een vast aanspreekpunt te koppelen. Hij biedt u een luisterend oor en is in staat uw wensen en verwachtingen te inventariseren.

 

Volg uw investering in realtime

 

"transparant en eerlijk"


Onze klantenportal is uitsluitend ontworpen om de service die wij bieden te verbeteren en om u te helpen bij het dagelijkse beheer van uw rekening. Het is een eenvoudig te gebruiken persoonlijk portal waar u geld kunt storten, overboeken of opnemen, extra rekeningen kunt openen, uw persoonlijke gegevens kunt beheren en natuurlijk is het de plek waar u uw beleggingen in realtime kunt volgen.

 

 

Barclays UK depotbank

 

"Professionele partners"

 

Tradealot is een handelsnaam van AFX Markets Ltd. AFX Markets Ltd. is geautoriseerd en gereguleerd door de Britse Financial Conduct Authority. Wij beschouwen uw stortingen als 'Klantengeld' in overeenstemming met de regels voor klantengeld van de Britse Financial Conduct Authority en wij scheiden klantengeld dan ook op gescheiden bankrekeningen. Onze gescheiden klantgeld rekeningen zijn bij Barclays Bank UK ondergebracht.  

 

Lid van de FSCS

 

"veilig en betrouwbaar"

 

Tradealot is een handelsnaam van AFX Markets Ltd. AFX Markets Ltd. is lid van het Financial Services Compensation Scheme (FSCS) in Groot-Brittannië. Dit betekent dat als AFX Markets Ltd. (Tradealot) in verzuim komt en de vorderingen van haar klanten niet kan betalen, klanten hun stortingen kunnen claimen tot een maximum van £ 50.000 per klant van de FSCS. 

 

start NU met vermogensbeheer

 


 

Wettelijke waarschuwing


De waarde van een belegging en de inkomsten daaruit kunnen zowel dalen als stijgen en mogelijk krijgt u het oorspronkelijk belegde bedrag niet terug. Prestaties uit het verleden zijn geen handleiding voor toekomstige prestaties. De producten op deze website zijn mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. Neem daarom contact op met uw financieel adviseur voordat u beleggingsbeslissingen neemt.

 

Tradealot - Risk disclosure

pdf, 74,0 KB

 


 

Europees gereguleerd vermogensbeheer

 

Tradealot is een merknaam van AFX Markets Ltd. AFX Markets Ltd. is gereguleerd en staat onder toezicht van de Britse Financial Conduct Authority (FCA), FRN: 560872.

 

Quantic Asset Management is een merknaam van AFX Capital Markets Ltd. AFX Capital Markets Ltd. is gereguleerd en staat onder toezicht van de Cyprus Securities Exchange Commission (CySEC), Licentienummer 119/10 en Registratienummer 253014.

 

Zowel AFX Markets Ltd. als AFX Capital Markets Ltd. zijn ingeschreven bij de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten (AFM) als beleggingsonderneming.

 


 

Wat zijn de kosten voor deze beleggingsdienstverlening?

 

In het onderstaande overzicht vindt u de kosten die Quantic u in rekening brengt als u kiest voor portfolio management.

 

€10.000 / €50.000

%10/oag

Maandelijkse winstdeling (Over Absolute Groei)

0.0833%

Maandelijkse beheervergoeding (1% p.j.)
+ vraag informatie aan

U kunt uw investering in realtime volgen

€50.000 / €100.000

%9/oag

Maandelijkse winstdeling (Over Absolute Groei)

0.0750%

Maandelijkse beheervergoeding (0.9% p.j.)
+ vraag informatie aan

U heeft een persoonlijke relatiemanager

€100.000 / €250.000

%8/oag

Maandelijkse winstdeling (Over Absolute Groei)

0.0666%

Maandelijkse beheervergoeding (0.8% p.j.)
+ vraag informatie aan

U heeft Barclays UK als depotbank

€250.000 / €1.000.000

%6/oag

Maandelijkse winstdeling (Over Absolute Groei)

0.0500%

Maandelijkse beheervergoeding (0.6% p.j.)
+ vraag informatie aan

Wij zijn lid van het Financial Services Compensation Scheme (FSCS)

€1.000.000 +

%4/oag

Maandelijkse winstdeling (Over Absolute Groei)

0.0333%

Maandelijkse beheervergoeding (0.4% p.j.)
+ vraag informatie aan

Quantic biedt u professioneel vermogensbeheer tegen bijzonder lage tarieven